Informace o zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Kupující dává souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Prodávajícímu. Nakládání s osobními údaji Kupujících podléhá úpravě zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Kupující dává výslovný souhlas s tím, aby Prodávající užil jeho osobní údaje (popř. kontaktní údaje právnické osoby) k jeho kontaktování za účelem zasílání obchodních sdělení.

Bližší podmínky nakládání s osobními údaji Kupujících a jejich ochranou před zneužitím jsou uvedeny v záložce Ochrana osobních údajů.

Informace o ochraně osobních údajů jsou dostupné pro všechny Kupující a Prodávající zajišťuje bezpečnost údajů sdělených Kupujícími. Tyto údaje jsou obzvláště chráněny a zabezpečeny proti zneužití neoprávněnou osobou. 

Cookies

Dentamed (ČR), spol. s r.o. používá na svých webových stránkách www.dentamed.cz tzv. cookies.

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb nebo k ochraně vašich dat.

Tato stránka obsahuje reklamu na zdravotnický prostředek zaměřenou na odborníky ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Nejste-li takovým odborníkem, neprodleně tyto stránky opusťte.